Ing Samodra Gegayuhan

esuk mruput nyandang tas,
nanging pawiyatan ora tau mentas,
nala rumangsa wes melas,
duh Gusti paringana rasa welas.

amba datan daksa,
nanging amba martani,
nglajengaken pawiyatan,
kanthi tan lirwa,
nganthi amba kuncara.

marga ora mesthi dyatmika,
ananta kalbu ing janaloka,
amba nampi paringanipun Gusti,
labuh wancinipun, amba widya.
ngangsu kawruh nganti pralaya.

hwpArt- Maret 2014

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s