Aku mung isah ngguyu-

dina iki,
piwulang sejarah Negara dewe
aku pancen cah anyaran neng donya
aku dewe rung duwe sejarah,
kok donya nuntut aku kudhu mudeng sejarahe deweke
nek ngono aku yo mung isah ngguyu.

negara iki pancen dagelan,
isine wong anyaran
uripe didadekke dolanan
nganti mati mergo abote sesanggan
nek wis ngono aku yo mung isah ngguyu.
aku iki mung cah kencur wingi sore,
pisan di parut uwes mumur, ancur
nanging piye meneh,
nyawang kahanan saiki kaya dagelan sing kelewatan
duh Gusti
aku mung isah ngguyu-

April- 2014

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s