Endo, Semaya, Sulaya…

rinenggo wengi, sinawang mbulan
luputing raga wekasaning sukma
lekase laku iku
sumerep Gusti weruh lakon wagu.

endo nglakoni lelakon urip
semaya ngadhepi cilakaning dolananipun Gusti
sulaya amarga kebacut tresna slira menungsa.

ewadene urip iku dolananipun Gusti
ngrumangsani kabeh iki amung rinengganing donya.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s